Veckans paj: Kyckling, purjolök och mango
Måndag:
1: Ugnsstekt falukorv fylld med gurkmajonnäs serveras med potatismos
2: Fisk under frasigt täcke serveras med vitvinssås samt kokt potatis
3: Pasta med strimlad biff i krämig pepparsås
Tisdag:
1: Kålpudding serveras med gräddsky, lingonsylt samt kokt potatis
2: Tandoori marinerad kycklingfilé serveras med mangokräm samt råstekt potatis
3: Pasta med strimlad biff i krämig pepparsås
Onsdag:
1: Stekt egenpanerad rödspätta serveras med dillmajonnäs samt kokt potatis
2: Dillkött serveras med kokt potatis
3: Pasta med strimlad biff i krämig pepparsås
Torsdag:
1: Fetaostfylld köttfärslimpa serveras med chiligräddsås samt potatismos
2: Frukostkorv serveras med senapssås samt kokt potatis
3: Pasta med strimlad biff i krämig pepparsås
Fredag:
1: Helstekt fläskfilé serveras med bacon- och purjolökssås samt stekt kulpotatis
2: Pasta med strimlad biff i krämig pepparsås
Dessert: Kladdkaka med sjunkna mandelflarn